ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ενημερωθείτε και επιλέξτε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους για όλα τα σημεία του σώματος που εσείς επιθυμείτε να βελτιώσετε.

Ότι πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα, παρέχεται από το Laser Derma Med.

Aναίμακτα-χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο, στοχεύουμε στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυόμαστε την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Vacu Therm

Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση σεθάλαμο υποπίεσης εξοπλισμένο και με λάμπες infrared.

Αποτρίχωση λέιζερ Αλεξανδρίτης

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη Arion II

To laser Αλεξανδρίτη Arion II – 4ης γενιάς χρησιμοποιεί τη δύναμη του λέιζερ για γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση,

Solarium – Σολάριουμ

Το solarium ή σολάριουμ είναι η πλέον ασφαλής μέθοδος μαυρίσματος του δέρματος. Το σολάριουμ είναι μία συσκευή με λάμπες, οι οποίες εκπέμπουν στο σώμα μας ακτινοβολία, που συμβάλλει στο μαύρισμα του δέρματός μας.

lipolaser-aigio-treatment

Lipo Laser

Το Lipo Laser είναι μια διαδικασία με χρήση λέιζερ, με στόχο τα αποθέματα λίπους στο σώμα σας. Eίναι εγκεκριμένο από το FDA και θεωρείται μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στην λιποαναρρόφηση.

3D Lipo – Θεραπεία Σώματος

Το 3D Lipo συνδυάζει τρεις πολύ γνωστές θεραπευτικές αγωγές, σε ένα μηχάνημα κοσμητικής ιατρικής, για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Fractional laser CO2

Μη επεμβατική και κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλή μέθοδο, εξαλείφει τα σημάδια και τις ουλές, αναστρέφει την γήρανση κάνοντάς σας να δείχνετε έως και 5-10 χρόνια νεότερη.

carboxytherapy

Carboxytherapy

Εφαρμόζεται σε πολλές περιπτώσεις Αισθητικής Δερματολογίας όπως ραγάδες, μαύροι κύκλοι, ρυτίδες προσώπου, επούλωση ουλών, λιπογλυπτική, τοπικό πάχος-λιπόλυση, κυτταρίτιδα-χαλάρωση, τριχόπτωση.

MAGSHAPE

Προηγμένο τεχνολογικά ιατρικό μηχάνημα για την ολοκληρωτική ενεργοποίηση κάθε μυϊκής ομάδας. Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιούμε πάνω από 20.000 συσπάσεις! Είναι στοχευμένες στην μυϊκή ομάδα που μας ενδιαφέρει!

Miha-Bodytec

Αποκλειστικότητα στο Αίγιο!! Μόνο 20 λεπτά την εβδομάδα αρκούν !!! Miha Βodytec η επαναστατική ΙΑΤΡΙΚΗ μέθοδος εκγύμνασης μυϊκής ηλεκτροδιέγερσης.

Pressotherapy

Eπιταχύνει τη λεμφική αποσυμφόρηση και τη λεμφική παροχέτευση και μας βοηθάει να αποβάλουμε περιττό λίπος και τοξίνες. Αποτοξινώστε το σώμα σας, τονώστε την κυκλοφορία και αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα!

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσεις ραντεβού ή για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την θεραπεία.