Σχετικές Πληροφορίες

Βαθιά ολική ανάπλαση και αναδόμηση προσώπου χωρίς χειρουργείο, ακολουθώντας αυστηρά προκαθορισμένα βήματα.
Το Angel lift συνδυάζει μοναδικά τις πιο δραστικές θεραπείες στην ανάπλαση του προσώπου και στην καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου: το Fractional laser την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP και την τεχνολογία υπερήχων HIFU SMAS LIFT

Lifting προσώπου με Angel lift

Το Angel lift, είναι το νέο πρωτόκολλο αντιγήρανσης! Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά: βαθιά, ολική ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος του προσώπου καθώς και εντυπωσιακή σύσφιξη και ανόρθωση , χωρίς να απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση.

Το Angel Lift βασίζεται σε ένα συνδυασμό τριων μοναδικών θεραπειών: το Fractional Laser CO2 , την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma = αυτόλογη μεσοθεραπεία με Αιμοπετάλια-Cellular Matrix) και την τεχνολογια υπερηχων HIFU SMAS LIFT. O συνδυασμός τους έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Ποιά είναι η διαδικασία που ακολουθείται;

Η θεραπεία ξεκινάει με ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου και λαιμού με εστιασμένο υπέρηχο υψηλής έντασης. Το SMAS Lift εναποθέτει στοχευμένη ενέργεια υπερήχων στους ιστούς βαθιά κάτω από την επιδερμίδα, στην υποδόρια στοιβάδα του δέρματος επιτυγχάνοντας ορατό lifting
H καινοτομία της τεχνολογίας SMAS Lift είναι ότι δρα από μέσα προς τα έξω. Παρακάμπτει εντελώς την επιφάνεια της επιδερμίδας διανέμοντας στοχευμένη ενέργεια υπερήχων σε βάθος που φθάνει τα 4,5 χιλιοστά.
Ενώ ιδιαίτερα στο πρόσωπο επηρεάζει και το superficial muscular aponeurotic system (SMAS) προκαλώντας ελεγχόμενη υπερθέρμανση του υποδορίου μυοαπονευρωτικού πλέγματος χωρίς να επηρεάζει καθόλου την επιφάνεια της επιδερμίδας.
Εστιάζοντας λοιπόν την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων, δηλαδή στη στιβάδα εκείνη (SMAS) που θα «τέντωνε» και ο πλαστικός χειρουργός σε ένα κανονικό lifting, επιτυγχάνεται ορατή ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.


Μοναδική μέθοδος μη χειρουργικού facelift, εγκεκριμένη από το FDA.


Η θεραπεία συνεχίζεται με την ενεργοποίηση του κολλαγόνου που προκαλεί το Fractional Laser. Οι ακτίνες του laser χωρίζονται σε δεκάδες λεπτές δέσμες, οι οποίες κάνουν επιλεκτική σάρωση ολόκληρης της επιφάνειας του δέρματος. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και «ξυπνά» τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό, νεανικό και σφριγηλό. Τα αποτελέσματα που προσφέρει το χειρουργικό CO2 για την ανάπλαση του δέρματος είναι αρκετά κοινά με εκείνα των χημικών peeling και της δερμοαπόξεσης.

Η σημαντική διαφορά είναι ότι το laser CO2 αφαιρεί τις στοιβάδες του δέρματος που έχουν υποστεί βλάβες με εξάχνωση και όχι με χημικές ουσίες ή με την χρήση μίας συσκευής λείανσης της επιδερμίδας.

Στη συνέχεια, ακολουθεί μια μη ενέσιμη αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. Για τη διεξαγωγή της PRP μεσοθεραπείας προσώπου, απαιτείται η λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ασθενή. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται φυγοκέντρηση, προκειμένου να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP), το οποίο εγχέεται στα σημεία του προσώπου όπου χρειάζεται να γίνει ανάπλαση.
Τα χιλιάδες μικροσκοπικά τραύματα που έχει προκαλέσει το fractional laser βαθιά στο δέρμα, λειτουργούν ως αγωγοί επιτρέποντας τη βέλτιστη διείσδυση των αιμοπεταλίων στο χόριο. Εκεί, απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες και αυξάνουν την σύνθεση του κολλαγόνου.
Προωθείται με τον τρόπο αυτό η αναγέννηση των ιστών του δέρματος γεγονός που συντελεί στην μείωση της ερυθρότητας, στην ελάττωση της φλεγμονώδους υπέρχρωσης και κατά συνέπεια στην ταχύτερη επούλωση.
H θεραπεία PRP ενισχύει την επούλωση, τη σύσφιξη και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, ενώ σβήνει τάχιστα λεπτές ρυτίδες και ουλές ακμής, χαρίζοντας λάμψη στο πρόσωπο.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσεις ραντεβού ή για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την θεραπεία.

Με το Angel lift πετυχαίνουμε:

  • Eιδικό θεραπευτικό πρωτόκολλο
  • Αποτελεί φυσική διαδικασία
  • Δεν προκαλεί αλλεργίες
  • Αντιμετωπίζει διαταραχές στη χρωστική ουσία του δέρματος (στίγματα, κηλίδες)
  • Μεγάλη διάρκεια του αποτελέσματος
  • Η εφαρμογή του PRP μετά το Fractional laser μειώνει αισθητά την ερυθρότητα και θρέφει άμεσα το δέρμα
  • Μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά σε δύσκολες περιοχές όπως ο λαιμός
  • Άμεση αλλαγή, διατηρώντας όμως τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου