Σχετικές Πληροφορίες

To laser Αλεξανδρίτη Arion II – 4ης γενιάς χρησιμοποιεί τη δύναμη του λέιζερ για γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση, καθώς και για τη θεραπεία επιφανειακών μελαγχρωματικών βλαβών σε περιπτώσεις ευρυαγγειών, κηλίδων, ροδόχρου ακμής και άλλων δερματικών βλαβών.

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη Arion II

Η αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη αποτελεί πλέον την πιο ασφαλή και γρήγορη μέθοδο για να απαλλαγείτε από την έντονη και ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το Laser Αλεξανδρίτη Arion II καταστρέφει τους θύλακες των τριχών, αυξάνοντας τη θερμοκρασία τοπικά, χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς. Με τη συχνή εφαρμογή του από εκπαιδευμένο προσωπικό, οι τρίχες θα αρραιώσουν και στη συνέχεια θα εξαφανιστούν.

Προσφορές Αποτρίχωσης με Laser

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Laser Αλεξανδρίτη Arion II

Το Laser Αλεξανδρίτη Arion II, με μήκος κύματος 755nm, μεταβαλλόμενο πλάτος παλμού και πυκνότητα ενέργειας, είναι ιδανικό για όλους τους μεσογειακούς τύπους δέρματος (Ι-IV) και μπορεί αφαιρέσει τόσο τις τρίχες, που εκφύονται βαθιά, όσο και τις λεπτές τρίχες. Η τεχνολογία Burst mode και η χρήση δροσερού ατμοσφαιρικού αέρα προστατεύουν το δέρμα, καθιστώντας την αποτρίχωση ασφαλή και πρακτικά ανώδυνη. Με την υψηλή μέγιστη ισχύ (70W) και την υψηλή παλμική επανάληψη (έως 5 Hz), το laser αλεξανδρίτη Arion II έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα σε λιγότερο χρόνο και σε λιγότερες συνεδρίες.

Αριθμός συνεδριών αποτρίχωσης laser

Οι συνεδρίες, που θα χρειαστούν, εξαρτάται από το χρώμα του δέρματος, το χρώμα και το πάχος της τρίχας, το στάδιο ανάπτυξής της, την περιοχή εφαρμογής και άλλους κληρονομικούς και προδιαθεσικούς παράγοντες.

 

Περιοχές εφαρμογής της αποτρίχωσης laser

To Laser Αλεξανδρίτη Arion II εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στα πόδια, στα χέρια, στο μπικίνι, στην πλάτη, στις μασχάλες και στην κοιλιά, χαρίζοντάς σας αποτρίχωση μεγάλης διάρκειας.

 

Αντενδείξεις για αποτρίχωση με laser αλεξανδρίτη

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη προσφέρει μακροπρόθεσμα, γρήγορα και  μόνιμα αποτελέσματα. Ωστόσο η εφαρμογή του αντενδείκνυται σε περιπτώσεις όπως:

  • Φωτοευαισθησία
  • Έρπης στην περιοχή της εφαρμογής
  • Λήψη θεραπείας με ρετινοειδή

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσεις ραντεβού ή για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την θεραπεία.

Το Arion λέιζερ αλεξανδρίτη προσφέρει:

  • Μόνιμα αποτρίχωση σε όλους τους μεσογειακούς τύπους δέρματος Ι-IV, χάρις το βέλτιστο μήκος κύματος
  • Αποτελεσματικότητα, λόγω της υψηλής μέγιστης ισχύς και την υψηλή παλμική επανάληψη (έως 5 Hz)
  • Ασφάλεια, με τη λειτουργία Burst για επιπλέον προστασία του δέρματος
  • Ευελιξία σε διάφορες θεραπείες, αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα δερματικών βλαβών
  • Ευκολία στη χρήση, εναλλαγή μεταξύ των επιλογών θεραπείας, χρησιμοποιώντας Plug & Play τεχνολογία
laser apotrixosis alexandrite 2