ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Η αισθητική σαν έννοια ταυτίζεται με την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, αλλά φτάνει και βαθύτερα, βοηθώντας πολλές φορές τον ψυχικό κόσμο του.

Το Laser Derma Med παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για το προσωπο και το δερμα με σκοπό την βελτίωση της υγείας, της ομορφιάς και της χαλάρωσης, όπως επίσης και εξειδικευμένες θεραπείες για τους άνδρες και τις γυναίκες.

PROFHILO

Το Profhilo είναι ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ, όταν το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη σταθερότητά του με τα χρόνια. Δημιουργεί μια νέα φρέσκια εμφάνιση και λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες.

botox fridi

Botox

H πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης και αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, στο άνω χείλος, στο λαιμό και γύρω από τα μάτια.

IALOURONIKO OKSI XILIA

Υαλουρονικό

Η θεραπεία με υαλουρονικό είναι μια ασφαλής μέθοδος για το γέμισμα των ρυτίδων. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την τονικότητα της επιδερμίδας, δίνοντας μια πιο φρέσκια και νεανική όψη σε όλο το πρόσωπο.

Βλεφαροπλαστική

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική χρησιμοποιεί μια συσκευή Plasma που προκαλεί εξάχνωση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος χωρίς να επηρεάζει τις βαθύτερες στιβάδες.

Fractional laser CO2

Μη επεμβατική και κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλή μέθοδο, εξαλείφει τα σημάδια και τις ουλές, αναστρέφει την γήρανση κάνοντάς σας να δείχνετε έως και 5-10 χρόνια νεότερη.

Angel Lift

Συνδυάζει μοναδικά τις πιο δραστικές θεραπείες στην ανάπλαση του προσώπου και στην καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου

HIFU SMAS LIFT

Hifu Smas Lift

Έχει προκαλέσει επανάσταση για τα θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο.Με μία μόνο εφαρμογή, μπορεί να επιτύχει τριπλό αποτέλεσμα στο επίπεδο της διόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσεις ραντεβού ή για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την θεραπεία.