Σχετικές Πληροφορίες

Η μη επεμβατική ή αναίμακτη βλεφαροπλαστική χρησιμοποιεί μια συσκευή Plasma που μέσω ενός μικρού ηλεκτρικού τόξου προκαλεί εξάχνωση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος χωρίς να επηρεάζει τις βαθύτερες στιβάδες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται σύσφιξη του δέρματος χωρίς μεταφορά θερμότητας στους γύρω ιστούς.

 

Συμπτώματα - Προβλήματα

Τα μάτια αποτελούν το κεντρικότερο σημείο του προσώπου και η χαλάρωση του δέρματος στα άνω και κάτω βλέφαρα δίνει στο πρόσωπο μια εικόνα κουρασμένη και λυπημένη.
Η χαλάρωση αυτή των βλεφάρων μέχρι τώρα αντιμετωπιζόταν μόνο με χειρουργική επέμβαση βλεφαροπλαστικής που αφαιρεί το περισσευούμενο δέρμα και τις σακούλες από τα βλέφαρα. Αρκετοί ασθενείς όμως έχουν μικρού βαθμού χαλάρωση που δεν απαιτεί χειρουργείο ή δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε μία χειρουργική επέμβαση γιατί φοβούνται, γιατί δεν μπορούν να απέχουν από την εργασία τους, για οικονομικούς λόγους ή για διαφόρους άλλους λόγους. Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που βοηθά στη συρρίκνωση του δέρματος των άνω και κάτω βλεφάρων μειώνοντας αποτελεσματικά τη χαλάρωση.

Σε ποιές περιοχές εφαρμόζεται;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στα άνω και στα κάτω βλέφαρα, καθώς και στις ρυτίδες που βρίσκονται στο “πόδι της χήνας”. Εκτός από τα βλέφαρα, η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί επίσης και για την αντιμετώπιση πανάδων στα χέρια και στο πρόσωπο.

Τι να περιμένω μετά την θεραπεία;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας εξαρτώνται από την έκταση της χαλάρωσης και τη γενικότερη ποιότητα του δέρματος. Η θεραπεία προκαλεί μικρές καφέ κουκιδίτσες ή εάν η περιοχή της θεραπείας είναι μεγαλύτερη, μια γενικευμένη εικόνα ενός ελαφρού εγκαύματος. Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ενα ήπιο τσούξιμο που υποχωρεί σε μερικές ώρες. Η περιοχή παίρνει ένα απαλό καφέ-κόκκινο χρώμα και παρουσιάζεται ένα ελαφρύ οίδημα. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ειδική καταπραϋντική αλοιφή. Κατά την περίοδο της αποθεραπείας χρησιμοποιείται μια ειδική αναπλαστική κρέμα αρκετές φορές την ημέρα μέχρι την πλήρη επούλωση της περιοχής. Το ήπιο οίδημα που παρατηρείται υποχωρεί συνήθως σε 2-3 ημέρες, ενώ οι καφέ κουκιδίτσες εξαφανίζονται συνήθως μετά από 5-7 ημέρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, και διαρκούν για πολλά χρόνια.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσεις ραντεβού ή για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την θεραπεία.

Πλεονεκτήματα

Το γεγονός οτι δεν χρειάζεται γενική αναισθησία ή χειρουργικό τραπέζι, σημαίνει ότι εκμηδενίζεται το χειρουργικό ρίσκο και τυχόν επιπλοκές, οι οποίες συχνά είναι απρόβλεπτες και πολύ σοβαρές! Καταργόντας το νυστέρι και τα ράμματα ουσιαστικά κάνουμε την μικρότερη δυνατή παρέμβαση στην επιδερμίδα, χωρίς κίνδυνο μολύνσεων, αντιδραστικής ουλοποίησης και άλλων ανεπιθύμητων παρενεργειών