Τι ακριβώς είναι;

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από τα σπυράκια και τις ουλές απο ακμή που σημαδεύουν το πρόσωπό σας, εάν τα πρώιμα σημάδια της γήρανσης έχουν κάνει την εμφάνισή τους και θέλετε να τα αντιμετωπίσετε όσο είναι ακόμα νωρίς, εάν οι μεγάλοι πόροι στο δέρμα σας, σας προκαλούν διαρκή ενόχληση, εάν δεν σας αρέσουν οι κηλίδες, οι πανάδες και τα μαύρα στίγματα, η απάντηση είναι μία: Fractional laser CO2 προσώπου με κλασματικό Laser.

Ποια είναι η διαδικασία;

Το fractional Co2 laser προσώπου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στη σύγχρονη αισθητική ιατρική τεχνολογία. Η επαναστατική αυτή μέθοδος διαφέρει από τις παραδοσιακές θεραπείες με laser ως προς τον τρόπο με τον οποίο παραδίδεται η ενέργεια στο δέρμα.

Ο όρος fractional, δηλαδή κλασματικό, δηλώνει πως μόνο ένα κλάσμα του δέρματος εκτίθεται στην δέσμη φωτός, σε αντίθεση με τους παλαιότερους τύπους laser που στόχευαν στο σύνολο της επιφάνειας του δέρματος. Έτσι το υπόλοιπο δέρμα που βρίσκεται γύρω από την περιοχή της θεραπείας, παραμένει ανέπαφο.

Παράλληλα, το laser διεισδύει με τρόπο ελεγχόμενο στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος όπου διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης, δύο φυσικών συστατικών του δέρματος που του χαρίζουν σφριγηλότητα και ελαστικότητα.

Η θεραπεία προσώπου fractional laser CO2 δρα χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα και επιτρέπει έτσι την γρηγορότερη επούλωση. Πρόκειται για μία μη επεμβατική και κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλή μέθοδο, η οποία εξαλείφει τα σημάδια και τις ουλές, μειώνει τους εμφανείς πόρους του δέρματος, ενώ μπορεί να αναστρέψει την γήρανση κάνοντάς σας να δείχνετε έως και 5-10 χρόνια νεότερη.

Αφαιρεί από το δέρμα σας σημάδια και χρόνια

Το fractional laser CO2 προσώπου θερμαίνει το νερό εντός των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος, προκαλώντας την εξάχνωση τόσο του νερού όσο και των ιστών του.

Κάθε φορά που το fractional laser περνά πάνω από το πρόσωπο αφαιρεί με τρόπο ακριβή και ελεγχόμενο ορισμένα από τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος στο κατάλληλο βάθος.

Οι ακτίνες του laser είναι εξαιρετικά μικρές, περίπου όση είναι η διάμετρος του θύλακα μίας τρίχας, κι έτσι ο «τραυματισμός» που προκαλούν στο δερμα είναι ελάχιστος. Ακολουθεί η επούλωση του δέρματος που είναι ταχύτατη χάρη στο νέο κολλαγόνο και την ελαστίνη που παράγονται και αναπλάθουν την επιδερμίδα, αλλά και στο περιβάλλον υγιές δέρμα που έρχεται να καλύψει τις μικροσκοπικές κουκκίδες που δημιούργησε το fractional laser.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι μία υγιής, λαμπερή εμφάνιση που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το κατεστραμμένο και σημαδεμένο από την ακμή πρόσωπο σας.

Το δέρμα σας μετά την θεραπεία με fractional θα έχει σαφώς καλύτερη υφή και τόνο. Θα διορθωθούν οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και οι ρυτίδες γύρω από το στόμα θα απαλύνουν.

Ακόμα θα βελτιωθεί η χαλάρωση δέρματος στον λαιμό και το σαγόνι και θα ελαττωθούν τα σημάδια από τις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου. Αλλά το κυριότερο είναι πως θα μειωθούν δραματικά τα σημάδια και οι ουλές από ακμή.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πλεονεκτήματα μεθόδου:

  • Να εξαλείψετε τις ραγάδες
  • Να σβήσετε τις χειρουργικές ουλές
  • Να βελτιώσετε τις δυσχρωμίες του δέρματος
  • Να διορθώσετε τη χαλάρωση στο ντεκολτέ και στα χέρια
  • Να βελτιώσετε την υφή και τον τόνο του δέρματος
  • Να συσφίξετε το δέρμα
laser fractional CO2