Όλες οι Θεραπείες μας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

3D Lipo – Θεραπεία Σώματος

Το 3D Lipo συνδυάζει τρεις πολύ γνωστές θεραπευτικές αγωγές, σε ένα μηχάνημα κοσμητικής ιατρικής, για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Αποτρίχωση λέιζερ Αλεξανδρίτης

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη Arion II

To laser Αλεξανδρίτη Arion II – 4ης γενιάς χρησιμοποιεί τη δύναμη του λέιζερ για γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση,

Solarium – Σολάριουμ

Το solarium ή σολάριουμ είναι η πλέον ασφαλής μέθοδος μαυρίσματος του δέρματος. Το σολάριουμ είναι μία συσκευή με λάμπες, οι οποίες εκπέμπουν στο σώμα μας ακτινοβολία, που συμβάλλει στο μαύρισμα του δέρματός μας.

lipolaser-aigio-treatment

Lipo Laser

Το Lipo Laser είναι μια διαδικασία με χρήση λέιζερ, με στόχο τα αποθέματα λίπους στο σώμα σας. Eίναι εγκεκριμένο από το FDA και θεωρείται μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στην λιποαναρρόφηση.

PROFHILO

Το Profhilo είναι ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ, όταν το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη σταθερότητά του με τα χρόνια. Δημιουργεί μια νέα φρέσκια εμφάνιση και λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες.

Miha-Bodytec

Αποκλειστικότητα στο Αίγιο!! Μόνο 20 λεπτά την εβδομάδα αρκούν !!! Miha Βodytec η επαναστατική ΙΑΤΡΙΚΗ μέθοδος εκγύμνασης μυϊκής ηλεκτροδιέγερσης.

MAGSHAPE

Προηγμένο τεχνολογικά ιατρικό μηχάνημα για την ολοκληρωτική ενεργοποίηση κάθε μυϊκής ομάδας. Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιούμε πάνω από 20.000 συσπάσεις! Είναι στοχευμένες στην μυϊκή ομάδα που μας ενδιαφέρει!

botox fridi

Botox

H πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης και αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, στο άνω χείλος, στο λαιμό και γύρω από τα μάτια.

IALOURONIKO OKSI XILIA

Υαλουρονικό

Η θεραπεία με υαλουρονικό είναι μια ασφαλής μέθοδος για το γέμισμα των ρυτίδων. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την τονικότητα της επιδερμίδας, δίνοντας μια πιο φρέσκια και νεανική όψη σε όλο το πρόσωπο.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσεις ραντεβού ή για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την θεραπεία.

Βλεφαροπλαστική

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική χρησιμοποιεί μια συσκευή Plasma που προκαλεί εξάχνωση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος χωρίς να επηρεάζει τις βαθύτερες στιβάδες.

Fractional laser CO2

Μη επεμβατική και κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλή μέθοδο, εξαλείφει τα σημάδια και τις ουλές, αναστρέφει την γήρανση κάνοντάς σας να δείχνετε έως και 5-10 χρόνια νεότερη.

Iris LED Mask

Ιατρική συσκευή φωτός για εφαρμογές θεραπειών της επιδερμίδας. Είναι ασφαλής και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για μια νεότερη εμφάνιση του δέρματος.

carboxytherapy

Carboxytherapy

Εφαρμόζεται σε πολλές περιπτώσεις Αισθητικής Δερματολογίας όπως ραγάδες, μαύροι κύκλοι, ρυτίδες προσώπου, επούλωση ουλών, λιπογλυπτική, τοπικό πάχος-λιπόλυση, κυτταρίτιδα-χαλάρωση, τριχόπτωση.

Angel Lift

Συνδυάζει μοναδικά τις πιο δραστικές θεραπείες στην ανάπλαση του προσώπου και στην καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου

HIFU SMAS LIFT

Hifu Smas Lift

Έχει προκαλέσει επανάσταση για τα θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο.Με μία μόνο εφαρμογή, μπορεί να επιτύχει τριπλό αποτέλεσμα στο επίπεδο της διόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου