Σχετικές Πληροφορίες

Το Profhilo είναι μία από τις τελευταίες καινοτομίες για τη θεραπεία της χαλάρωσης του δέρματος από την γήρανση.

Το Profhilo είναι ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ, όταν το δέρμα  χάνει την ελαστικότητα και τη σταθερότητά του με τα χρόνια. Δημιουργεί μια νέα φρέσκια εμφάνιση και λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες.

Τι είναι το Profhilo;

Το Profhilo είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς είναι ένα booster σταθεροποιημένου υαλουρονικού οξέος χωρίς BBDE (χημικό πρόσθετο που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση του υαλουρονικού ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια). Έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις υαλουρονικού στην αγορά (64mg/2ml).

Το Profhilo γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική (BAP) σε 5 σημεία στην κάθε πλευρά του προσώπου που λέγονται Bio Aesthetic Points και μετά απλώνεται και αποδομείται σταδιακά μέσα σε ένα μήνα, προσφέροντας έτσι παρατεταμένη δράση.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενυδάτωση και τη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, αλλά και την μακροπρόθεσμη αναδόμηση του δέρματος, μέσω της αύξησης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστικών ινών.

Τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι μόνο αισθητά και ορατά, αλλά η αύξηση του κολλαγόνου έχει επιβεβαιωθεί και με ιστολογικές μελέτες.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνο του, είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ

Το σχήμα και το περίγραμμα του προσώπου φαίνονται καλύτερα από την πρώτη κιόλας μέρα. Μέσα σε λίγες μέρες, το δέρμα γίνεται πιο σφιχτό, πιο ελαστικό, πιο ενυδατωμένο και λαμπερό. Στη συνέχεια  οι γραμμές λειαίνουν και οι γωνίες του προσώπου “γράφουν” καλύτερα. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, το πρόσωπο φαίνεται σαν να είναι “τραβηγμένο”. Η πατενταρισμένη σύνθεση του Profhilo δίνει μεγάλη διάρκεια στα αποτελέσματα

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 40+

To Profhilo είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και γίνεται συνήθως σε ηλικίες άνω των 40, είτε σαν πρόληψη, είτε σαν θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσεις ραντεβού ή για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την θεραπεία.

ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η θεραπεία περιλαμβάνει δύο συνεδρίες σε απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους. Η διαδικασία παίρνει περίπου μισή ώρα στο ιατρείο και μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά σας σχεδόν αμέσως. Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το Profhilo είναι υψηλής καθαρότητας και χωρίς πρόσθετα,  πράγμα που το κάνει πολύ ασφαλές και μειώνεται ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών. Καθώς το Profhilo είναι πλήρως βιοδιασπώμενο, δεν υπάρχει κίνδυνος παραμόρφωσης ή αλλοίωσης των χαρακτηριστικών. 

before_inner-e1554109917813 after_inner-e1554109985243
Before-Face-ba-Dr-Ravichadran_gallery-246x283 After-Face-ba-Dr-Ravichadran-gallery-243x283
Before-HANDS-ba-dr-Salti-gallery-245x283 After-HANDS-ba-dr-Salti-gallery-240x283
Before-Malar-Submalar-Dr_hp-gallery-231x283 After-Malar-Submalar-Dr-Piersini-gallery-228x283
Before-Inner-Arm-Dr-Bovani-ba--244x283 After-Inner-Arm-Dr-Bovani-gallery--240x283
Before-Neck-ba-Dr-Piersini-gallery-244x283 After-Neck-ba-Dr-Piersini-gallery-238x283

PROFHILO

Ενυδάτωση και τη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο:

  • πρόσωπο
  • λαιμό
  • ντεκολτέ και
  • χέρια

Σημεία Εφαρμογής: