ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η αισθητική σαν έννοια ταυτίζεται με την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, αλλά φτάνει και βαθύτερα, βοηθώντας πολλές φορές τον ψυχικό κόσμο του.

Το Laser Derma Med παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για το προσωπο και το δερμα με σκοπό την βελτίωση της υγείας, της ομορφιάς και της χαλάρωσης, όπως επίσης και εξειδικευμένες θεραπείες για τους άνδρες και τις γυναίκες.

botox fridi

Botox

H πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης και αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, στο άνω χείλος, στο λαιμό και γύρω από τα μάτια.

IALOURONIKO OKSI XILIA

Υαλουρονικό

Η θεραπεία με υαλουρονικό είναι μια ασφαλής μέθοδος για το γέμισμα των ρυτίδων. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την τονικότητα της επιδερμίδας, δίνοντας μια πιο φρέσκια και νεανική όψη σε όλο το πρόσωπο.

PROFHILO

Το Profhilo είναι ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ, όταν το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη σταθερότητά του με τα χρόνια. Δημιουργεί μια νέα φρέσκια εμφάνιση και λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες.

Αποτρίχωση λέιζερ Αλεξανδρίτης

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη Arion II

To laser Αλεξανδρίτη Arion II – 4ης γενιάς χρησιμοποιεί τη δύναμη του λέιζερ για γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση,

Angel Lift

Συνδυάζει μοναδικά τις πιο δραστικές θεραπείες στην ανάπλαση του προσώπου και στην καταπολέμηση των σημαδιών του χρόνου

Fractional laser CO2

Μη επεμβατική και κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλή μέθοδο, εξαλείφει τα σημάδια και τις ουλές, αναστρέφει την γήρανση κάνοντάς σας να δείχνετε έως και 5-10 χρόνια νεότερη.

Iris LED Mask

Ιατρική συσκευή φωτός για εφαρμογές θεραπειών της επιδερμίδας. Είναι ασφαλής και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για μια νεότερη εμφάνιση του δέρματος.

HIFU SMAS LIFT

Hifu Smas Lift

Έχει προκαλέσει επανάσταση για τα θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο.Με μία μόνο εφαρμογή, μπορεί να επιτύχει τριπλό αποτέλεσμα στο επίπεδο της διόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου

Βλεφαροπλαστική

Η μη επεμβατική βλεφαροπλαστική χρησιμοποιεί μια συσκευή Plasma που προκαλεί εξάχνωση της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος χωρίς να επηρεάζει τις βαθύτερες στιβάδες.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσεις ραντεβού ή για να σου λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την θεραπεία.